Open dag

De datum van de open dag in het schooljaar 2024-2025 is nog niet bekend. Zodra deze bekend is, zal de datum worden gepubliceerd. Tijdens de open dag is het mogelijk de school onder begeleiding van de leerling of zelfstandig te bekijken, minilesjes te volgen en kan je de sfeer proeven. Bijna alle docenten en medewerkers zijn aanwezig en aan hen mag je alle vragen stellen die je hebt over het Walterbosch.

Wil je alvast meer weten hoe de school eruit ziet: bekijk dan als voorbereiding op jouw bezoek aan ons gebouw onze virtuele rondleiding en wandel zelf door ons gebouw!

Je kunt altijd contact met ons opnemen om vragen te stellen. We zijn via telefoonnummer 055-3579825 te bereiken, maar je kunt ook een mailbericht sturen naar onze activiteitencoördinator Miranda van den Brink-van der Linde ([email protected] of naar het algemene mailadres van onze school: [email protected])

Informatieavond

De informatieavond voor ouders van toekomstige brugklassers vindt plaats na de open dag en zal worden gepubliceerd zodra deze is ingepland.